top of page

Kroz izuzetnu saradnju sa većinom dobavljača na teritoriji Srbije i okolnih država, nudimo vam širok spektar svih vrsta auto stakala i kroz poslovnu politiku naše firme garantujemo vam najpovoljnije cene svih vrsta auto stakala. Proverite nas!

 

Sa iskustvom, znanjem i materijalima koje koristimo uslugu ugradnje svih vrsta novih auto stakala za sve vrste vozila obavljamo maksimalno kvalitetno u našem servisu ili na terenu u zavisnosti od vaših potreba i dajemo garanciju na kvalitet auto stakla i kvalitet usluge ugradnje 5 godina.

U obavezi smo i da istaknemo da se na tržištu može pronaći veliki broj polovnih auto stakala; najčešće je slučaj da se pronalaze polovna originalna (OE) stakla ali upozoravamo da ta stakla koja su demontirana sa šasije nekog automobila mogu biti oštećena (naizgled da se i ne vidi) i strukturno prilagođena starom vozilu sa kog su skinuta. Ovakva stakla predstavljaju najveći izazov u smislu bezbednosti, funkcionalnosti, ali i cene (često je cena približno ista kao i cena novog ARG zamenskog stakla).

 

Vreme koje je potrebno da se obavi demontaža oštećenog i montaža novog auto stakla je oko 3 sata, od čega veći deo vremena protiče u sušenju lepka kojim pričvršćujemo auto staklo na karoseriju vozila. Ovo vreme sušenja je 1-2 sata, u zavisnosti od vremenskih uslova, i neophodno je da se ispoštuje radi bezbednog učestvovanja vozila u saobraćaju nakon izvršene usluge ugradnje (vetrobranska auto stakla su sastavni deo čvrstine strukture karoserije vozila), kao i bezbednosti vozača i putnika.

Za slučajeve kada vam je neophodno da u što kraćem roku koristite vozilo, koristimo posebnu vrstu lepka koji ima kraće vreme sušenja i samim tim skraćujemo vreme trajanja ugradnje i do 1 čas.

 

Bez obzira da li posedujete novije ili starije vozilo, kada je u pitanju stanje auto stakala, najvažnija je sigurnost.

Mi se trudimo da svojim znanjem, posvećenošću i efikasnošću rešimo vaš problem sa auto staklima, bez obzira na vrstu vozila, oštećenja auto stakla ili pitanje cene i kvaliteta.

 

Šta možete da očekujete od nas?

 

Veliki izbor svih vrsta auto stakala

Ukoliko vozite putnički automobil, komercijalno ili drugo kombi vozilo, kamion, autobus... naša komercijalna služba će za najkraće vreme obezbediti adekvatno auto staklo, bilo da je reč o prednjem vetrobranu, bočnom ili zadnjem staklu.

 

Stručan kadar

Pored višegodišnjeg iskustva u radu sa auto staklima, možemo da se pohvalimo i sa stručnom servisnom službom. Naši serviseri poseduju sertifikate renomiranog svetskog proizvođača i distributera auto stakala “Saint Gobain Autover” o završenoj edukaciji (treningu) u Beču, čime su se stekla osnovna i dodatna znanja u vezi sa auto staklima.

 

Kvalitetni materijali

Korišćenje kvalitetnih adekvatnih materijala, alata i opreme za servis auto stakala, britanske kompanije “Panther-Pro Tools and Products”, omogućujemo siguran i efikasan servis na vašem vozilu.

Kada je reč o vezivnim materijalima, prilikom ugradnje auto stakala, koristimo “Sika” poliuretanske lepkove najvišeg mogućeg kvaliteta kako bi vozilo našeg klijenta moglo da bude pušteno iz servisa u saobraćaj već nakon 1 sat od momenta montaže auto stakla na karoseriju.

 

Ušteda vremena i novca

Naši klijenti imaju mogućnost izbora više proizvođača auto stakala. Prilikom dostavljanja ponude, trudimo se da maksimalno objasnimo šta klijenti mogu da očekuju u smislu kvaliteta, performansi i, što je najvažnije, cene auto stakala i usluge.

Nakon što se odlučite koje auto staklo je odgovarajuće vašim potrebama i mogućnostima, zakazujemo naš susret gde vama odgovara – ili kod nas u servisu ili na nekoj drugoj lokaciji koja je vama pogodnija.

 

Garancija

Bez obzira na koji tip auto stakla se odlučite, naša firma daje garanciju na kvalitet proizvoda i usluge 5 godina. Dakle, bez obzira da li je staklo OEM ili AGR porekla/kvaliteta, sa sigurnošću možemo da stojimo iza proizvoda koje smo montirali na vaše vozilo. Svakako, bez kvalitetnih vezivnih materijala i alata za servisiranje auto stakala, posao ne bi ni mogao da bude urađen adekvatno. Stoga koristimo isključivo materijale koji su visoko kvalitetni i provereni.

 

 

Nakon što nas kontaktirate, u skladu sa našom poslovnom politikom, detaljno vas informišemo o bitnim karakteristikama marke/brenda auto stakala koja se mogu naći na našem tržištu u datom trenutku. Da bismo maksimalno izašli u susret vašim potrebama i mogućnostima, u najkraćem vremenskom periodu, dostavljamo vam ponudu. Ona sadrži više opcija, a u zavisnosti od toga šta je Vama bitno i važno, dogovaramo se oko detalja (marka/brend auto stakla, vreme i mesto servisa, vremenski rokovi, načini plaćanja i dr.)

bottom of page