top of page

Klima sistemi u vozilima osiguravaju udobnost putnika kako leti tako i zimi.

Nažalost, većina ljudi ne uzima u obzir kvalitet vazduha koji izlazi iz ventilacionih sistema.

Mnogobrojna istraživanja su pokazala da je vazduh unutar vozila nižeg kvaliteta nego u, recimo, prosečnoj kancelariji ili stanu.

 

Velika količina alergenata živi i raste unutar ventilacionog sistema vašeg vozila i širi se njime kada uključite ventilator.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovi alergenti, gljivice i bakterije uzrokuju brojne respiratorne probleme, uključujući kašalj i upalu grla kao i alergije i neugodan miris.

 

Morali bi posvetiti više pažnje na kvalitet vazduha koji udišemo mi i naša deca, posebno danas kada deca često jedu, spavaju i igraju se u autu na tepisima i sedištima punim prašine, životinjskih dlaka i dima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za osiguranje adekvatne higijene (uključujući i snabdevanje čistim vazduhom unutar vozila), nije dovoljno samo redovno menjati filtere klime.

Iako filteri vazduha pružaju efikasnu zaštitu protiv prašine, polena i spoljne prljavštine, ne mogu pružiti učinkovitu zaštitu od mikro-organizama koji se razmnožavaju u isparivaču klima sistema.

 

Tečnosti za prskanje u otvore za vazduh su najčešći proizvodi za čišćenje sistema za klimatizaciju; međutim one ne rešavaju problem.

Prljavština, buđ (plesan) i bakterije se razmnožavaju uglavnom u isparivaču gde sprejevi ne mogu prodreti.

 

Samo AIR+ TEXA rešenje, koje mi koristimo prilikom dezinfekcije ventilacionih sistema, može prodreti duboko do isparivača klima sistema kako bi osigurao adekvatnu higijenu.

 

AIR+ je profesionalni uređaj na bazi ultrazvučnog raspršivača koji oslobađa ultra finu maglinu unutar vozila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Higijenski rastvor oslobođen iz AIR+ širi se klima i ventilacionim sistemom i stiže do isparivača gde eliminiše buđ, bakterije i slojeve prljavštine i uspostavlja zdrav i čist protok vazduha.

 

I to nije sve!

 

Zahvaljujući svojem ultrazvučnom radu, AIR+ čisti celu kabinu vozila, uključujući tepihe i tkanine.

 

Uživajte u velikoj čistoći za sigurno putovanje bez alergija i nepoželjnih mirisa.

 

Proces čišćenja sa AIR+ je izuzetno jeftin i traje svega 15-20 minuta.

 

Za optimalni rezultat i kako bi se izbegli nepotrebni respiratorni problemi i alergije, čistite svoj automobil pomoću AIR+ uređaja kod nas svakih 6-8 meseci.

 

Naša usluga podrazumeva sterilizaciju svih delova ventilacionog sistema putem kvalitetnih aerosolnih jedinjenja koja koristimo, kao i sterilizaciju svih površina enterijera kao posledicu samog postupka dezinfekcije klime i ventilacionog sistema. Zato uz ovu uslugu preporučujemo zamenu filtera vazduha i klime, kao i dubinsko čišćenje celog enterijera kako bi se ostvario maksimalan efekat dezinfekcije nakon izvršenog pustupka.

 

Ovom uslugom dobijate sterilizovan ceo ventilacioni sistem i enterijer vozila oslobođen bakterija i alergena. Za vas možemo izvršiti i nabavku i zamenu filtera vazduha i klime vozila, po vašem izboru.

čišćenje,dezinfekcija,klima,ventilacija
čišćenje,dezinfekcija,klima,ventilacija
čišćenje,dezinfekcija,klima,ventilacija
bottom of page