top of page

Usled promene zakona o saobraćaju i pooštravanja kontrole, u saobraćaju i na tehničkim pregledima, zatamnjenja auto stakala na vozilima, u poslednje vreme je povećana potražnja za uslugom skidanja folija sa vozila koja su pogrešno zatamnjena.

 

Do sada se ova usluga uglavnom odnosila na vozila sa auto staklima kod kojih je došlo do oštećenja folija usled nekvalitetne ugradnje ili korišćenjem nekvalitetnih materijala.

 

Do problema u poslednje vreme je došlo zbog nepoštovanja dozvoljenog stepena zatamnjenja auto stakla, a verovatno i do grešaka pri izboru folija jer nisu uzimana u obzir fabrička zatamnjenja samog auto stakla koje na nekim modelima vozila iznose i do 15%.

 

Uslugu skidanja folija vršimo u našem servisu, a vreme potrebno za obavljanje ove usluge se kreće od 1h do 2h u zavisnosti od broja auto stakala predviđenih za skidanje folija i vrste vozila.

 

Na stranici ZATAMNJIVANJE na našem veb sajtu imate detaljno objašnjene zakonske regulative koje se tiču dozvoljenog stepena zatamnjenosti auto stakla.

bottom of page