top of page

Lepljenjem specijalnih folija na auto stakla vozila koje ne dozvoljavaju prodiranje ultravioletnog, infracrvenog i vidljivog-svetlosnog zračenja sunca u unutrašnjost vašeg vozila, spečavaju se nepovoljna dejstva tih zračenja na korisnike vozila i samu unutrašnjost vozila, a takođe se obezbeđuje privatnost korisnika i poboljšava estetski izgled vozila.

 

Za zatamnjivanje auto stakala koristimo samo kvalitetne folije renomiranih proizvođača kao što su 3M, Llumar i Johnson po vašem izboru. Takođe, imate i izbor stepena zatamnjenja (propuštanja vidljivog-svetlosnog zračenja), a bićete i tačno i pouzdano informisani od strane naših servisera o trenutno važećim zakonskim regulativama koje se odnose na ovu oblast saobraćajnih propisa.

 

U Srbiji je trenutno na snazi dozvoljeno zatamnjenje prednjih bočnih stakala do 30%, pri čemu se vetrobransko staklo ne može zatamnjivati, dok za zadnja bočna i samo zadnje staklo ne postoji ograničenje zatamnjenja.

 

Samu uslugu lepljenja folija na auto stakla Vašeg vozila obavljamo isključivo u našem servisu u čistoj sredini koja nije kontaminirana prašinom da bi smo obezbedili nivo kvaliteta naše usluge.

 

Vreme potrebno za obavljanje ove usluge se kreće od 3h do 6h, u zavisnosti od broja auto stakala koja se zatamnjuju i vrste vozila.

bottom of page